9 februari 2016

Nijmeegse automobiliste rijdt fietser aan in Millingen ad Rijn.

Een 58-jarige fietser uit Leuth is zaterdagavond in Millingen aan de Rijn gewond geraakt nadat hij was aangereden door een auto. De bestuurster van de auto, een 44-jarige vrouw uit Nijmegen, was onder invloed van alcohol. Volgens getuigen reed de Nijmeegse rond 22.00 uur slingerend over de Heerbaan waarbij ze diverse keren al de stoeprand zou hebben geraakt. Ook zouden enkele voetgangers bijna zijn geraakt. Kort daarop ging het mis en reed ze een fietser aan. Het slachtoffer had vermoedelijk een botbreuk opgelopen en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Bij de Nijmeegse werd een alcoholgehalte gemeten van 570 ug/l. Dat is tweeënhalf keer de limiet, reden waarom haar rijbewijs werd ingevorderd.DSC_1069a

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.