27 januari 2016

Droomdag Kaylee ? georganiseerd door Dream4kids.nl

Woensdagmorgen arriveerde er een grote limousine bij basisschool Opweg in Ooij. Deze was bestemd voor Kaylee4 van den Brink uit groep 7. De organisatie Dream4kids kwam haar halen om haar een onvergetelijke dag te bezorgen. En daarbij mocht ze een vriendinnetje mee nemen. Dat werd Aukje Verhoeven en gezamenlijk gingen ze, uitgezwaaid door hun medeleerlingen,  naar  ‘s-Hertogenbosch, waar ze, samen met Aukje, een heuse “make over” onderging. Toen de meiden verwend werden, hebben ze ook broer Justin in t zonnetje gezet. Hij kreeg een DJ-workshop aangeboden door Beatheaven in Nijmegen. zie de foto’s van het vertrek. DSC_6350 Kaylee naam Dit meldde Dream4Kids op Facebook.

Gisteren mochten wij voor het eerst als dreamchasers van stichting dream4kids aan de gang om de droomdag van Kaylee uit te laten komen. Met de limousine opgehaald worden op school en afgezet worden bij kledingwinkel Only in Den Bosch waar Kaylee met haar vriendinnetje Aukje een outfit mochten uitzoeken. Vervolgens naar TMS schoenen waar ze allebei flitsende schoenen hebben gekregen. Op weg naar restaurant Picasso waar we heerlijk gegeten hebben, kregen ze ook nog op de markt leuke make-upspullen aangeboden. Tijdens de lunch kregen ze een goodybag aangeboden door het Zijstraatje.nl
Na de lunch werden de meiden vertroeteld bij Skin Care Centre en Fourteen waarbij hun gezicht handen en voeten verwend werden. Toen de meiden verwend werden, hebben we ook broer Justin in t zonnetje gezet. Hij kreeg een DJ-workshop aangeboden door Beatheaven in Nijmegen. Uiteindelijk sloten we de dag in Den Bosch af bij Hoepelman kappers. Daar werden de haren mooi gemaakt en kon de terugreis naar Nijmegen beginnen. Daar werden de gestylde meiden in restaurant Qke-leQ opgewacht door familie en vriendinnen. Samen konden ze daar nog een lekker hapje eten. Van deze mooie dag zijn gelukkig heel veel foto’s gemaakt door Jolanda van Lieshout . Lieve Kaylee, dank je wel dat wij jouw droomdag mochten organiseren! Wij gaan deze nooit vergeten!