27 januari 2016

Carnaval met de Blauwe Schuit in de Vijverhof Berg en Dal.

Woensdagavond was er een carnavalsavond, georganiseerd door CV de “Blauwe Schuit” uit Nijmegen in zorgcentrum De Vijverhof te Berg en Dal. Een aantal van de bewoners van het zorgcentrum, maar ook van de nabij gelegen flats, alsmede leden van de KBO van Berg en Dal waren aanwezig bij deze gezellige carnavalsavond in het restaurant De Heerlijkheid van de Vijverberg. De avond werd geleid door de president van de Blauwe Schuit, Hans Hartelo en het orkest, de Blue Mops zorgde deze avond voor de muziek.  Er was o.a. een optreden van de Hofbrouwers uit Beek en van het “Adjudantencorps”. Zangeres Laura zorgde voor stemming met haar liedjes en dat deden ook de “Rammers” en de “Slagherbruder”. Drie vrijwilligers van de Vijverhof kregen een onderscheiding en Wout Engelaar, werd als nieuwkomer bij de Blauwe Schuit gedecoreerd door prins Stasiu de 1e van Knotsenburg, die met zijn kabinet aanwezig was. Zie de foto’sDSC_6668Vijverhof naam