20 januari 2016

Nieuwe komborden met Berg en Dal in Groesbeek geplaatst.

Deze week gaf de gemeente Berg en Dal een persbericht uit, dat  op 20 januari de eerste nieuwe bebouwde komborden geplaatst zouden worden nabij de Wolfsberg in Groesbeek.  Woensdagmorgen  bleek, dat al tenminste 13 oude komborden met de naam Groesbeek ontvreemd waren.  Woensdagmiddag werden de eerste nieuwe borden geplaatst en daar was geen enkele inwoner van het dorp Groesbeek bij aanwezig. Wel veel “pers” maar buiten het plaatsen van de borden, was er ook verder weinig te zien. In de komende weken zullen alle borden ( ongeveer 116 stuks twv 70.000 Euro) in de gemeente worden vervangen. De oude borden waren het afgelopen jaar voorzien van een sticker met de gemeentenaam Groesbeek maar deze nieuwe borden zijn van een duurzamer materiaal gemaakt en voorzien van een speciale coating, zodat ook bijv. graffiti weer verwijderd kan woDSC_4218 gestolen borden naamrden. zie de foto’s DSC_4208 komborden naam