14 januari 2016

Veel inwoners Berg en Dal geven mening op valreep

Inwoners van de gemeente Berg en Dal kunnen nog steeds meedenken over de vluchtelingenproblematiek via www.bergendal.nl. Maar de sluitingsdatum (17 januari) komt in zicht. De afgelopen week is het aantal reacties van inwoners sterk gestegen en ligt nu rond de 400. Veel reacties gaan over de gebeurtenissen in Keulen tijdens de nieuwjaarsnacht. Opmerkelijk is dat juist ook veel voorstanders van opvang zich nu melden. Zij spreken hun steun uit aan goedwillende vluchtelingen. Burgemeester Mark Slinkman is blij met de grote aantallen reacties: “Ik merk dat veel mensen anoniem hun mening geven op diverse websites en sociale media. Dat is natuurlijk prima, als zij alleen hun hart willen luchten. Maar is het de bedoeling dat de gemeente luistert en ook iets doet met die mening? Geef dan een reactie via www.bergendal.nlDSC_7745 Mark Slinkman naam

2 Responses to Veel inwoners Berg en Dal geven mening op valreep

  • Ik heb een goeie. Bemoei je niet met vluchtelingen. Maar zet de goede borden maar op de dorps grens. Twas ook zo gebeurt toen er overal gem groesbeek op moest. Nog een honden belasting weg is niet eens een echte belasting. Nog een waarom krijg ik nu ineens een vieze dure vuilniszak ipv de container wie ik al heb…. en nog maar af te wachten wat ze in groesbeek aan woz waarde mijn kant op sturen…… ?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.