9 januari 2016

Nieuwjaarsbijeenkomst dorpshuis Kerstendal Berg en Dal.

In dorpshuis Kerstendal te Berg en Dal werd vrijdagavond de Nieuwjaarsbijeenkomst gehouden, waarbij de vertegenwoordigers van de diverse verenigingen konden vertellen hoe het het afgelopen jaar was gegaan en tevens hun plannen voor het nieuwe jaar bekend konden maken. 4 sprekers namen van deze gelegenheid gebruik. Peter Degger sprak namens de Dorpsraad, Ger Thoonen namens muziekvereniging Edelweisz en Roy Prudon namens de “Vrije Lopers”. Hij maakte tevens bekend dat de club nog nieuwe lopers kan gebruiken. Jos Verstegen sloot als voorzitter van dorpshuis Kerstendal af, waarna er voor alle bezoekers een half uurtje gratis drinken was. zie de foto’s.DSC_9779 Kerstendal naam

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.