9 januari 2016

Carnaval bij Omroep Berg en Dal

Carnaval Schlagerfestival live op radio in de gemeente Berg en Dal. Zoals elk jaar zal Omroep Berg en Dal (voorheen Groesbeek) op 16 januari het schlagerfestival weer vanuit Sporthal Heuvelland live op de radio brengen. Het spektakel zal ook door WFM worden uitgezonden. In de sporthal is presentator Rob Bekers aanwezig. In de studio wordt het geheel gepresenteerd door Herman de Bruin, Henk Eikholt en Frits Driessen. De uitzending begint om 19.00 uur. Tijdens de uitzending zijn er weer diverse leuke prijzen te winnen. Na afloop van de optredende deelnemers kan men naar de studio bellen welke met die avond de beste vond. Kortom een leuk geheel om die avond thuis te genieten van het Schlagerfestival. Door TV Groesbeek (Berg en Dal) zal van het festival een registratie worden gemaakt dat op een later tijdstip wordt uitgezonden. Voor meer informatie kijk op de Kabelkrant van de omroep. Omroep_Berg_en_Dal_logo1-DGB

 

Carnavalsmuziek op de radio.

Traditiegetrouw besteedde Omroep Groesbeek de afgelopen jaren in de carnavalstijd veel aandacht aan de Groesbeekse carnavalsschlagers. Dit zal ook nu weer het geval zijn. Bij diverse programma’s zullen de nieuwe carnavalsschlagers ruimschoots onder de aandacht worden gebracht en tot en met de carnaval worden elke zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur non stop de nieuwste maar ook de oude schlagers gedraaid.