28 december 2015

Concert voor de Vrijheid in H. Bartholomaeuskerk

Het Concert voor de Vrijheid op maandag 21 december j.l. in de Bartholomaeuskerk in Ubbergen werd een groot succes. Ruim 300 gasten bezochten het prachtige concert dat werd uitgevoerd door de Politiekapel Gelderland-Zuid en het Groesbeekse smartlappenkoor Ochaarm. Het bleek een unieke combinatie te zijn. Het niveau van de muziek lag hoog en sfeer was adembenemend. Toneelvereniging Zeg maar Pang uit Millingen leverde de Starsisters in bevrijdingstenue; zij begeleidden de gasten naar hun plaatsen. Busonderneming en touroperator OAD vervoerde gratis de gasten naar het concert. De opbrengst van de avond is bestemd voor de educatieve programma’s van het Bevrijdingsmuseum in Groesbeek. Het ligt in de bedoeling het concert jaarlijks te laten plaatsvinden en te laten uitgroeien tot een mega-evenement. Herman Leensen maakte de foto’s. Zie de foto’s.DSC_1724 Vrijheid (Large)