4 december 2015

Maak een feest van de Giro d’Italia in de gemeente Berg en Dal

Op zaterdag 7 mei 2016 komt de Giro d’Italia (ook wel: Giro) door de gemeente Berg en Dal. De Giro is na de Tour de France de grootste wielerronde van de wereld. De route van de Giro gaat door de drie dorpen van de gemeente  Berg en Dal , Groesbeek, Beek en Berg en Dal. De (nu nog) gemeente Groesbeek heeft in samenwerking met de Stichting toerisme en recreatie Berg en Dal (STER) de ondernemers en inwoners van de gemeente op 3 december uitgenodigd voor een brainstormavond over de Giro in het gemeentehuis en velen hadden daar aan gehoor gegeven. Het motto was: Laat de gemeente Berg en Dal roze kleuren! De kleur van de Giro is roze. Het doel van deze brainstormbijeenkomst was: ideeën verzamelen en verbinden, elkaar leren kennen en zoveel mogelijk informatie uitwisselen. zie de foto’s. DSC_3046 Giro naam

Op www.girogelderland.nl vindt u meer info over de Giro in Gelderland.