2 december 2015

Getuigen gevraagd i.v.m. inbraak woning Beek

Wijkagent Etienne Fontein vraagt medewerking  i.v.m. een inbraak in een woning aan de Rijksstraatweg in Beek (Smorenhoek) van maandag op dinsdagnacht (30-11/01-12) Ben je getuige of heb je andere bruikbare informatie? Bel 0900-8844. Ook wil hij graag inlichtingen over een man die de laatste tijd, in de Ooijpolder (o.a. Leuth, Ooij en Erlecom) zomaar een woning of bedrijf komt inlopen.DSC_0953 Etienne naam (Small) Zwerverstype waarvan de gegevens inmiddels bekend zijn. Maar geef in ieder geval door als het bij je gebeurt. Vooralsnog lijkt het er op dat deze man verder niets verkeerd doet. Licht getinte man , 40/50 jaar met een baardje . Spreekt gebrekkig Frans en Engels en rijdt op een fiets. En probeer in ieder geval te voorkomen dat hij zomaar binnen kan lopen.