26 november 2015

Mooksebaan 5 dagen afgesloten vanaf 30 november

Vanaf maandag 30 november tot en met vrijdag 4 december is de Mooksebaan (het gedeelte tussen het Zwaantje en de kom van Groesbeek) tussen 08:00 uur en 16:00 uur afgesloten voor verkeer in verband met snoeiwerkzaamheden. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van het fietspad. De kortste omleidingsroute loopt normaal gesproken via de Rijlaan, maar deze is vorige week afgesloten. Na een ongeluk zijn daar herstelwerkzaamheden aan het spoorbruggetje in Molenhoek nodig. In dit soort situaties stelt de gemeente de werkzaamheden vaak uit. Begin juli stonden de snoeiwerkzaamheden aan de Mooksebaan al gepland, maar deze zijn toen uitgesteld in verband met de bereikbaarheid van de Bisselt en enkele aanliggende woningen en een bedrijf (restaurant ’t Zwaantje). Aansluitend was het niet wenselijk om de weg af te sluiten vanwege Vierdaagse, bouwvakantie, asfaltonderhoud aan de Rijlaan en de afsluiting N843 in Breedeweg door de Provincie Gelderland (hierdoor was de omleidingsroute voor vrachtverkeer niet beschikbaar). Helaas is uitstel dit keer niet mogelijk. Het risico op ongelukken is te groot, door veel dood hout in de bomen en eventueel onstuimig herfst/winterweer in aantocht. Wij begrijpen dat afsluiting van de Mooksebaan en Rijlaan voor hinder kan en zal zorgen, maar hopen op uw begrip. Rijdt u richting het hoofdwegennet in zuidelijke richting? Dan kunt u het beste omrijden via Breedeweg – Milsbeek. Rijdt u richting het hoofdwegennet in noordelijke en westelijke richting kunt u het beste rijden via Nijmegen naar de S100-A73-A50 of via de oude Waalbrug naar de A325.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.