22 november 2015

Sinterklaas is weer in Ooij 2015

Zondagmorgen arriveerde Sinterklaas met veel van zijn Zwarte Pieten en het paard Amerigo in Ooij.  Hij werd opgewacht door heel veel kinderen, ouders, opa’s en oma’s en vervolgens ging hij, begeleid door de muziek van de Ooijse Toekomst en de drumfanfare van schutterij Eendracht, naar dorpshuis de Sprong. Daar werd het een ontvangst met veel dans door de Zwarte Pieten. Hulde voor de organisatie, de Ooijse Toekomst, schutterij Eendracht, het sinterklaascomité en Leo Looijschelder van de Spar, alsmede iedereen die zich hiervoor heeft ingezet. zie de foto’s deel 1; deel 2; deel 3; deel 4; deel 5; deel 6 DSC_9794 Sint Ooij naam

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.