22 november 2015

Sinterklaas in Beek 2015

Zondagmorgen bracht Sinterklaas een bezoek aan Ooij en zondagmiddag deed hij dat aan Beek. Nadat de Sint in de Smorenhoek was opgehaald volgde een rondgang door het dorp met muziek van KNA en de BUB. Vervolgens bracht de Sint een bezoek aan het Kulturhus in Beek, waar hij, voor het eerst sinds jaren, niet meer ontvangen werd door de burgemeester. Wel was er vooraf een probleem. Een van de Zwarte Pieten was van het dak gevallen en dat kwam omdat een boze buurman  het dak met groene zeep had ingesmeerd. Gelukkig kwam daar de hulp bij van de Rijdende Rechter Zwarte Piet en dat probleem werd opgelost. Door de danspieten werd een dans uitgevoerd, de prijswinnaars van de kleurplaten kregen allemaal hun prijs. Veel kinderen konden op “audiëntie” bij Sinterklaas en konden samen met hem op de foto. zie de foto’s deel 1; deel 2;  deel 3;  deel 4;  deel 5;  deel 6 DSC_0917 Sinterklaas Beek naam

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.