21 november 2015

SVO ’68 E1 kampioen.

Na 10 wedstrijden te hebben gespeeld waarin  30 punten werden verzameld is SVO’68 E1 één  wedstrijd voor het einde al kampioen geworden. Zaterdag, tijdens de kampioenswedstrijd hebben zij,  maar vooral ook de ouders van de spelers, begeleiding en opa’s en oma’s,  alles op alles gezet om er een topdag van te maken. Na de 9-0 overwinning werden veel foto’s gemaakt, mochten de spelers op de platte kar voor een triomftocht door Ooij en kregen ze van SVO een beker. En uiteraard veel eten en drinken.  Het werd een  fantastisch feest. De spelers en begeleiding willen daarom iedereen bedanken die dit voor hen  mogelijk hebben gemaakt. Herman Leensen maakte de foto’s. zie de foto’s.DSC_0376 SVO E1 naam

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.