18 november 2015

Wijziging gemeentenaam Berg en Dal: beperkte dienstverlening

Bericht afkomstig van de Groesbeek:De wijziging van de gemeentenaam Groesbeek in Berg en Dal per 1-1-2016 heeft in 2015 al een aantal gevolgen voor de dienstverlening.
Het logo van de nieuwe gemeente Groesbeek in 2015.Berg en Dal

Met name voor het aanvragen en verstrekken van reisdocumenten en rijbewijzen. Het ministerie van Binnenlandse Zaken eist namelijk dat vanaf 24 december 2015 de bestanden waarin reisdocumenten geregistreerd worden bij aanvraag en uitgifte, niet meer veranderen, maar ‘bevroren’ worden zoals dat heet. Van 19 december 2015 tot 4 januari 2016 is er daarom een zeer beperkte dienstverlening mogelijk. Reisdocumenten kunnen in die periode niet aangevraagd worden! Leest u het onderstaande daar om goed door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Een nieuw reisdocument of rijbewijs nodig? Als u in 2015 een nieuw reisdocument of rijbewijs nodig heeft, dan moet u dat op tijd aanvragen. De laatste dag waarop u een gewone aanvraag voor een reisdocument kunt doen is vrijdag 18 december 2015. De laatste dag voor het aanvragen van een rijbewijs is 24 december 2015.

Dienstverlening_gem_Grsbk_BenD-DGB

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.