13 november 2015

Praatavond bij VVLK in Leuth

In het clubhuis van VVLK in Leuth werd donderdag een avond belegd om met elkaar van gedachten te wisselen over de gebeurtenissen die plaatsvonden na de wedstrijd van zondag 8 november. Na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd van het 1e elftal liepen de gemoederen hoog op en escaleerde het in een vechtpartij. Donderdagavond waren er, naast spelers, elftalleiding en bestuur ook toeschouwers en betrokkenen aanwezig. Het bestuur had ook vertegenwoordigers van de KNVB en politie uitgenodigd. Deze waren aanwezig en gezamenlijk werd er constructief over het voorval gesproken en kon iedereen zijn/haar hart luchten. Gezien de impact door de gebeurtenissen was de opluchting bij menigeen zichtbaar. Aan het eind van de avond ging eenieder huiswaarts met de oproep van het bestuur om tot de uitspraak van de tuchtcommissie van de KNVB mediastilte in acht te nemen mede om de rechtsgang verder niet te hinderen. Dinsdag wordt de tuchtzaak behandeld. DSC_5163 VVLK naam