13 november 2015

Expositie en nieuw boek Bert de Turck in Persingen

Op 14 & 15 en 21 & 22 november  exposeert de Beekse kunstenaar Bert de Turck nieuwe fotowerken in het Kerkje van Persingen. Hij laat uitsluitend nieuwe landschappen, binnenruimten en stillevens zien. De expositie heeft de titel Wat in de stilte achterblijft’ . De fotograaf verkent de grenzen tussen verleden en heden. Hij stelt vast dat de betekenis van iets dat zich onder onze ogen afspeelt vaak onduidelijker is dan van wat vroeger is gebeurd. Om die ervaring uit te drukken heeft hij soms de grenzen van de fotografie opgezocht, wat tot spannende en verrassende beelden leidt. Tijdens deze twee weekenden is voor het eerst ook zijn boek ‘wat in het voorbijgaan blijft’ te koop. Het is een mooi overzichtswerk geworden van fotowerken van de afgelopen tien jaar. Zijn vorige fotoboek ‘Impressies van de Ooij’ oogstte veel lof en was een groot succes. ‘Wat in het voorbijgaan blijft’ is een kloek boek geworden, een mooi gebonden uitgave en het telt 128 pagina’s. Het is te koop voor € 29,95. Het kan besteld worden via bert@deturck.nl en zal te koop zijn in de grotere boekhandels van Nijmegen. Vrijdagavond was de presentatie van het nieuwe boek. zie de foto’s.DSC_5471 Bert den Turck naam

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.