12 november 2015

Sint Maartensoptocht in Beek.

De Sint Maartensoptocht in Beek was woensdagavond een groot succes. Er was een geweldige opkomst! Veel ouders en kinderen liepen mee in de optocht door het dorp onder muzikale begeleiding van KNA-galm en St. Maarten te paard voorop. De werkgroep Sint Maarten wil alle vrijwilligers bedanken die mee hebben geholpen: de verkeersregelaars, Martin Bakker, de touw-ploeg, KNA-Galm, de bedelaar, Sint Maarten te paard en begeleiders, stal Ebbers, Nico de Witt voor de chocolademelk, de chocolademelkploeg, het team van de Biezenkamp, de oudervereniging van de Biezenkamp, KION, de oudercommissie van Ollikido en Peutergroep, en natuurlijk alle mensen langs de route die hun huis zo sfeervol verlicht hebben! Tot volgend jaar. zie de foto’s.DSC_4623 St Maarten Beek naam

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.