12 november 2015

Officiële ingebruikname van het watertappunt in Beek

Donderdagmiddag was de  officiële ingebruikname van het watertappunt tegenover het voormalige gemeentehuis van Ubbergen nabij het Wasvrouwtje. Dit watertappunt hebben we te danken aan de voormalig jeugdburgemeester van gemeente Ubbergen: Elian Lavrijsen. Elian heeft als jeugdburgemeester van Ubbergen aangegeven graag diverse watertappunten in de gemeente te realiseren. De toenmalige gemeenteraad heeft besloten deze wens te honoreren. Het watertappunt in Beek is er een van de drie. De ander watertappunten vindt u in Ooij bij de Speulplek en in Millingen op sportpark De Hove. Voor de belangstellenden was er een feestelijk versierde waterkruik, welke gelijk in gebruik kon worden genomen. zie de foto’s DSC_5013 watertappunt naam

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.