12 november 2015

Motor schept snorfiets in Groesbeek

Donderdagmiddag vond op de Cranenburgsestraat te Groesbeek een aanrijding plaats tussen een snorfietser en een motorfiets. Beide bestuurders kwamen vanuit de richting van de Molenweg. De snorfietser reed over het fietspad en de motor over de hoofdrijbaan.  Ter hoogte van de Secretaris Luijbenstraat haalde de motorrijder een rechtsafslaande Taxibusje in, terwijl juist daarvoor de snorfietser naar links overstak. Beide bestuurders kwamen daarbij ten val en raakten gewond. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval terwijl de gewaarschuwde brandweer van Groesbeek zorgde voor het opruimen van o.a. de olie op het wegdek. zie de foto’s (komen nog)DSC_5090 ongeval naam

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.