12 november 2015

Bakker Bart weer open in Groesbeek!

Ferdinand Polman stond te popelen om aan de slag te gaan.  Maar dat is voorbij. Op maandag 9 november 2015 heropende hij de Bakker Bart-winkel in het centrum van Groesbeek aan de Spoorlaan 2. Om 08:00 uur ’s-ochtends gingen voor het eerst de deuren open en barstte het feest los. De winkel ligt vol met de heerlijkste producten en er zijn voordelige feestaanbiedingen. Voor de kleintjes is er een gratis lekkernij. Ferdinand doet er alles aan om de klanten het naar de zin te maken. ”De kracht van Bakker Bart zit hem in het feit dat wij de hele dag door bakken”, verklaarde Ferdinand. “Verser kan het niet en de schappen zijn altijd gevuld. Daarnaast voert Bakker Bart een uitgebreid assortiment van zeer goede kwaliteit. Naast de verkoop van vele soorten brood en snacks, hebben we een broodjescorner waar belegde broodjes ter plekke worden klaargemaakt. Wij hopen heel veel klanten te ontmoeten in onze schitterende, splinternieuwe bakkerij!” Op de foto Ferdinand voor zijn winkel.DSC_3889 Bakker Bart naam

One Response to Bakker Bart weer open in Groesbeek!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.