11 november 2015

Ontbijten met de burgemeester in Groesbeek.

Burgemeester Mark Slinkman heeft woensdagmorgen de kinderen van groep 5-6 van de Adelbrecht-Windekindschool uit Groesbeek uitgenodigd om samen met hem van 9.00 tot 10.00  gezamenlijk te ontbijten in het gemeentehuis. Dit is onderdeel van de week van Het Nationaal Schoolontbijt, waarin ruim 500.000 kinderen samen ontbijten op zo’n 2.600 basisscholen. De kinderen liepen van de school  naar het gemeentehuis en namen zelf het ‘gezonde schoolontbijt’ mee. In de raadszaal van het gemeentehuis schoven ze  samen met de burgemeester aan. Zo gaven ze het goede voorbeeld voor een gezonde start van de dag. De burgemeester betaalt symbolisch voor het ontbijtje dat de kinderen mee brachten met een donatie  via een cheque van 250 Euro aan de LINDA.foundation, dit jaar het goede doel van Het Nationaal Schoolontbijt. Meer info ook  op  www.schoolontbijt.nl.  zie de foto’sDSC_4028 schoolontbijt naam

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.