9 november 2015

Gratis informatieavond teken en ziekte van Lyme.

Wandelt of speelt u graag in de natuur? Komt u veel in parken, de polder of het bos? Pas dan op voor tekenbeten. Op donderdag 12 november organiseert EHBO-vereniging Ooij-Persingen een informatieavond over de teek, tekenbeetziekten en preventie. In het kleine beestje schuilt namelijk een groot gevaar. U kunt de ziekte van Lyme oplopen door een beet van een besmette teek. Hierover vertelt dhr. Peter Rooijakkers. Na de lezing is er ruimte voor het stellen van vragen. Toegang is gratis. Organisatie: EHBO-vereniging Ooij-Persingen; Locatie: Dorpshuis De Sprong (Polderkamer) Prins Bernhardstraat 3, Ooij. Tijd: 20:00 – 22:00 uurteek

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.