8 november 2015

Sint Maarten in Ooij.

Beste kinderen, ouders/verzorgers uit Ooij. Woensdag 11 november is het weer  Sint Maarten! Tussen 18.00 en 19.00 uur kunnen de kinderen met lampionnen langs de deur gaan. Bij de huizen waar speciaal die dag lichtjes branden voor Sint Maarten ben je welkom. Om 19.00 uur is er een gezellig samenzijn rondom diverse vuurtjes op de “Speulplek”. Komen jullie ook? Tot dan! P.s  Laat d.m.v. een kaarsje (buiten) te branden weten dat de kinderen bij u aan de deur welkom zijn.

Sint Maarten
Woensdag middag 11 november kunnen er  lampionnen geknutseld worden in de Polderkamer van de Sprong. Geef jezelf op via htkwartiermaker@gmail.com o.v.v. naam en leeftijd. Groep 1, 2 en 3 kunnen knutselen van 13.30 tot 14.30 , groep 4,5,6,7 kunnen knutselen van 15.00 tot 16.00. We vragen een kleine vergoeding van een euro. (Neem een pet-fles mee en een stok met lichtje, verkrijgbaar bij de Spar, blokker en wibra).

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.