In Kekerdom is zaterdagavond Charly Frieling gepresenteerd als de nieuwe carnavalsprins van CV De Polderschuupers. Terwijl in een groot deel van Nederland nog even gewacht wordt tot de elfde van de elfde nam men in Kekerdom al het voortouw en hield men zaterdagavond, 31 oktober,  een pronkzitting in gebouw Una, waarbij ook de andere carnavalsverenigingen uit het Hoog en het Laag  aanwezig waren. Daar werd afscheid genomen van Prins Manon de Geknipte en haar pages Claudia en Maud. Prins Charly gaat het komende carnavalsseizoen als “Charly de Duizendpoot” door het leven. Zijn pages zijn Claudia en Lynn. De nu 64 jarige Charly was werkzaam op de scheepswerf maar al enkele jaren “gepensioneerd”.  Voor Charly is het niet de eerste keer dat hij prins in Kekerdom is.  22 jaar geleden was hij het ook al. Jo vd Zand Heumen werd verkozen tot “lid van verdienste” van de Polderschuupers terwijl Hans Look werd gekozen tot “vrijwilliger van het jaar”. Na de installatie van prins Charly trad de Ooijse dansgroep de “Blue Bells” van CV de Deurzakkers op.  KNAgalm uit Beek verleende haar muzikale medewerking. zie de foto’s deel 1deel 2. deel 3 DSC_9951 Charly naam-1