25 oktober 2015

Huldigingen en afscheid bij de brandweer Ubbergen.

40 jaar heeft Henk Cremers uit Ooij zijn vrijwilligerswerk gedaan bij de brandweer van Ubbergen. Vrijdagavond werd hij daarvoor gehuldigd en nam hij tevens afscheid van “zijn korps”. Zijn collega’s verrasten hem thuis door met een aantal brandweerwagens voor de deur te komen en hem naar de kazerne te vervoeren in een bijna antieke brandweerwagen. Daar werd hij opgewacht door familie en vrienden, alsmede burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Groesbeek. Met Henk Cremers¬†werden nog een aantal collega’s gehuldigd voor hun langdurige vrijwilligerswerk als brandweerman. Barton Arnts was 20 jaar in dienst, Sjef Stampaert 30 jaar en Theo Willemsen 35 jaar. De burgemeester feliciteerde hen alle vier en speldde hen de bijbehorende onderscheiding op. Tijdens deze bijeenkomst kreeg Gerhard Korte zijn chauffeursdiploma uitgereikt. zie de foto’s.DSC_7314 brandweer naam DSC_7140 brandweer naam