12 oktober 2015

TWEE CONCERTEN VAN MUZIEKVERENIGING D.E.S.

“Percussion on Stage” . Op Zaterdagavond 17 oktober a.s. organiseert de Slagwerkgroep van Muziekvereniging D.E.S. uit Leuth haar 7e achtereenvolgende slagwerkconcert ‘Percussion on Stage’. De slagwerkgroep van D.E.S. speelt deze keer zowel melodische als ongestemde stukken. Ook zullen onze vaste bassist en blazers weer van de partij zijn. Ook de eigen jeugdslagwerkgroep zal de avond een energiek slagwerkoptreden geven. Voor het slotstuk is slagwerkgroep Excelsior Deest/Horssen uitgenodigd. Zij zullen op geheel eigen wijze het slagwerkspektakel van deze avond compleet maken. U bent van harte welkom op 17 oktober in zaal “De Vriendenkring” in Leuth. De zaal is open vanaf 19.15 uur en de entree is gratis! “The Road to Hoogeveen” Het orkest is na de vakantie officieel begonnen met haar ‘Road to Hoogeveen’, alwaar ze deelnemen aan een concertwedstrijd. Hiervoor dienen ze 2 muziekstukken muzikaal volledig uit te werken. De uitvoering wordt beoordeeld door een vakjury van componisten en dirigenten. Het orkest van D.E.S. zal muziek laten horen van 2 gerenommeerde componisten, Kaleidoscope van de Engelsman Philip Sparke en Absalon van de Belg Bert Appermont. Om zich optimaal voor te bereiden geeft het orkest 2 try-out concerten. Het eerste concert is op zondag 25 oktober om 10:30 in de Vriendenkring in Leuth. Het tweede concert op 8 november om 10:30 in zaal Riche in Boxmeer. Op 25 oktober laat D.E.S. uiteraard het concours repertoire horen. Daarnaast zal dit concert verder opgeluisterd worden door muziekvereniging N.A.G. uit Weurt. Zij zullen die ochtend een ontspannen en afwisselend repertoire laten horen. Daarmee is er weer voor ieder wat wils! Ook hier is de toegang gratis! D.E.S. Promo Logo

U kunt onze vereniging op vele manieren steunen. Kom eens luisteren bij onze concerten en laat u verrassen in diversiteit en muzikaliteit. Voor onze oud ijzer actie kunt u contact opnemen met Harry Dahm (0614297140), wij halen het bij u thuis op! Heeft u een instrument gespeeld of altijd al willen doen? Kom vrijblijvend eens langs of stuur een bericht en vraag naar de mogelijkheden. Het is nooit te laat om te leren of opnieuw te starten. Muziek verrijkt en maakt vrienden voor het leven!