11 oktober 2015

Afval langs de St. Hubertusweg wordt geruimd.

Staatsbosbeheer, eigenaar van een stuk grond langs de St. Hubertusweg te Ooij begint deze week met het opruimen van een behoorlijke hoeveelheid tuinafval, dat gestort is langs de St. Hubertusweg tegenover de van Steenstraat. Vermoedelijk is dit afkomstig van buurtbewoners, die hun overtollige groen daar deponeren. Volgens de boswachter en tevens BOA, kan men zijn of haar tuinafval gratis naar de “stort” in Millingen brengen en daarom moet het niet in de berm van de weg en het stuk land daar achter gedeponeerd worden. De boswachter vindt het jammer, want daarom moeten er door Staatsbosbeheer extra kosten (voor het opruimen) gemaakt worden, terwijl dat geld beter aan nuttige dingen besteed kan worden. Na het ruimen zal er ook zeker geverbaliseerd worden, als het weer gebeurt. DSC_2691 tuinafval naam