6 oktober 2015

Koplampen Volvo’s in twee dorpen gestolen

De koplampen van twee auto’s van het merk Volvo zijn in de nacht van zaterdag op zondag gestolen op de Kastanjelaan in Beek en op de Elzenweg/vd Veurweg in Beek. Bij beide auto’s is een ruit vernield waarna via de binnenkant de motorkap kon worden geopend. Daarna konden de koplampen gedemonteerd worden en weggenomen. Alleen al dit weekend is het bij 4 Volvo’s in de regio gebeurd.  De politie is op zoek naar de daders van de diefstallen en is tevens op zoek naar getuigen. 0900-8844. Op de foto de auto van de vd Veurweg in Beek.  Later is bekend geworden dat al eerder in Berg en Dal ook koplampen zijn gestolen. Een inwoner van die plaats is de dader(s) nog achterna gegaan maar vond alleen de auto van een Millingenaar, waar gestolen koplampen in lagen. De politie heeft de zaak in onderzoek.DSC_1194koplampen naam