27 september 2015

Verrassingseierenruilbeurs in de Vriendenkring

Zaterdag, 26 September was er weer de grote Kinder Surprise verrassingseieren ruilbeurs in de Vriendenkring te Leuth. Deze beurs wordt al jaren op rij in Leuth georganiseerd en de beurs trekt voornamelijk vaste bezoekers, die van heinde en verre komen om hun verzameling aan te vullen. Van 10 uur tot 15 uur kon iedereen gratis terecht met interesse voor alle merken verrassingseieren , maar ook voor supermarktactiefiguurtjes!  Duizenden figuurtjes,zoals Disney figuren, hardplasticfiguren, steekfiguren, metaalfiguren, autootjes ,treintjes, bootjes, puzzles uit het ei en uiteraard ook maxi figuren waren hier te verkrijgen. zie de foto’s DSC_8253beurs naam

2 Responses to Verrassingseierenruilbeurs in de Vriendenkring

  • Hoi Henk erg jammer, Dat ik dit nu pas lees. Ik heb er zelf ook nog twee volle tassen vol van.
    Mij was die beurs te voeren niet bekent. maar dit gebeurt mij wel eens vaker.
    Groetjes Diana

  • Ik ben een Belg en heb hier dozen vol staan omdat ik gestopt ben met verzamelen. Ik zoek een beurs die dicht bij de Belgische grens is. Mocht iemand hier info over hebben mag u mij altijd mailen. Bedankt!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.