Voor de 28e keer ( vorig jaar werd al gezegd voor de 29e keer, maar dat is niet helemaal duidelijk, maar in ieder geval al heel vaak) bracht de Ooijse schutterij Eendracht maandagavond een bezoek aan de kermis- en schuttersfeesten van de AGS (Algemeine Schützen Gesellschaft) in Nütterden.   In de feesttent werd afscheid genomen van het zittende koningspaar Ralf en Monika Büns, (ze waren 2 jaar het koningspaar geweest) en van jeugdprinsenpaar Jens Boskamp en prinses Jeniffer Müller. Daar werd ook het nieuwe koningspaar Jochen Thönnessen en Lena Bühns, dochter van het oude koningspaar en het  jeugdprinsenpaar Alexander Hendriks en Christin Jansen geïnstalleerd. Het koningspaar Monique en Franc Awater  van schutterij Eendracht boden bloemen aan aan het nieuwe koningspaar, terwijl jeugdkoningin  Pamela de bloemen aan het nieuwe jeugdprinsenpaar aanbood. zie de foto’s deel 1 deel 2 : deel 3DSC_7095 Nutterden naam