18 september 2015

Modderstromen en wateroverlast in Beek

Na de hevige regenval van afgelopen woensdag zijn op diverse plaatsen in Beek modderstromen met het vele water naar beneden gekomen. De gemeente had de handenvol aan het opruimen en schoonmaken van de straten. Op diverse plaatsen waren de straten blank komen te staan. Ook was het water in diverse woningen binnen gelopen, alsook in de Kleine Bartholomeuskerk. Op de v.d. Veurweg was een putdeksel omhoog gekomen terwijl in de van Randwijckweg enkele gaten waren ontstaan. Maar ook diverse andere straten in Beek hadden te kampen met wateroverlast.16-9-2015 LindestraatDSC_2188

One Response to Modderstromen en wateroverlast in Beek

  • Net als in Enschede, een duikerconstuctie als buffer onder de weg, die het overtollige bij dit soort neerslag opvangt en later kan worden afgevoerd.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.