17 september 2015

Dakkapel geplaatst in Ooij.

Vanmorgen is met een speciale kraan plus dieplader, een dakkapel geplaatst op een woning aan de Rietvoornstraat geplaatst. De gehele combinatie was, begeleid door twee voertuigen voor uitzonderlijk vervoer vanuit Groesbeek naar Ooij gekomen. Deze dakkapel is door  VBL Kozijnen  in haar werkplaats in Groesbeek  als prefab dakkapel gemaakt. Door deze constructie is er, volgens VBL, een kwalitatief goede dakkapel geplaatst. Een en ander is niet weersafhankelijk en de montage wordt op een snelle manier bij de klant gedaan. Binnen een uur was de dakkapel op het dak geplaatst. Daarbij wordt opgemerkt dat de werkomstandigheden bij het maken van een dergelijke dakkapel vele malen beter zijn dan dit type dakkapel traditioneel in het werk te maken. zie de foto’s.DSC_1343 dakkapel naam