11 september 2015

Uitnodiging bedrijvendag ‘’Handvatten voor handel!’’

Bent u ondernemer en wilt u uw bedrijf of activiteit onder de aandacht van andere ondernemers binnen de nieuwe gemeente brengen of graag meer samenwerken? Doe dan mee aan de Bedrijvendag! Onder het thema ‘’Handvatten voor handel!’’ ontmoeten ondernemers van de voormalige gemeenten Groesbeek, Millingen aan de Rijn en Ubbergen elkaar om elkaar (beter) te leren kennen en samenwerkingsmogelijkheden te ontdekken. Op deze dag kunt u andere ondernemers ontmoeten en kennis opdoen over kansen voor uw bedrijf in onze gemeente. Diverse sprekers zullen ingaan op lokale en regionale kansen. Thema’s als toerisme, arbeidsmarkt, zakendoen in Duitsland, duurzaamheid en innovatie komen aan bod. Kortom, voor ieder bedrijf iets relevants. De dag is georganiseerd voor alle bedrijven in de nieuwe gemeente Groesbeek. De catering wordt verzorgd door ondernemers uit de nieuwe gemeente. Ook zullen er relevante vertegenwoordigers van de gemeente op deze dag aanwezig zijn. Locatie: bedrijfshal Kuijpers Grondwerken op bedrijventerrein Lieskes Wengs in Leuth, op maandag 12 oktober van van 16.00 tot 20.00 uur.

 

Programma:

15.30 – 16.00                Inloop / ontvangst.

16.00 – 16.15                Opening en inleidingen. Opening door de wethouder Economische Zaken Sylvia Fleuren gevolgd door de uitleg over de dag van de dagvoorzitter.

16.15 – 17.00                Activiteiten: o.a. speeddating, catering, kraampjes.

17.00 – 17.20                1e Podiumgesprekken business kansen

  • Zakendoen in Duitsland (Euregio Rijn-Waal)
  • Arbeidsmarkt (WerkBedrijf)

17.30 – 18.00                Gastspreker. Een econoom van de kennisbank van de Rabobank zal op basis van een onderzoek een gesprek houden over de economische kansen en bedreigingen voor onze regio toegespitst op onze nieuwe gemeente.

18.00 – 18.45                Activiteiten vervolg

18.45 – 19.05                2e Podiumgesprekken business kansen

  • Landschap (Gemeente Groesbeek)
  • Toerisme (Stichting Toerisme en Recreatie)

19.05 – 19.30                Activiteiten vervolg

19.30 – 19.50                3e Podiumgesprekken business kansen

  • Innovatieplatform Rabobank (Accountmanager Rabobank)
  • Duurzaamheid (Arjan Vernhout)

20.00                           Afsluiting

 

Kortom, het wordt een interactieve en dynamische dag met volop mogelijkheden om zaken te doen, kennis op te doen over economische kansen en om nieuwe contacten te maken.

 

Inschrijven: U kunt zich voor de bedrijvendag aanmelden door het inschrijfformulier op de website van de gemeente Groesbeek in te vullen (www.groesbeek.nl). Het formulier is te vinden onder het kopje Bedrijven en Organisaties.

 

Wij zien u graag op 12 oktober!

 

De bedrijvendag wordt mede mogelijk gemaakt door de Millingse Ondernemers Vereniging, de Groesbeekse Ondernemers Vereniging, Ondernemend Ubbergen, het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, Rabobank Rijk van Nijmegen en de gemeente Groesbeek.