9 september 2015

“Pleinviering” ivm ziekenzondag in Leuth

Zonder elkaar is iedereen alleen!  Op zaterdag 12 september vindt er vóór de Remigiuskerk in Leuth een pleinviering plaats ter gelegenheid van ziekenzondag. Aanvang van de viering is 18.30 u (dit in verband met de invallende duisternis). De viering wordt voorgegaan door pastoor Janssen, pastoor van de parochie Maria ten Hemelopneming. Het thema van de eucharistieviering is ‘Zonder elkaar is iedereen alleen’. Met muziek, zang en lezingen wordt er aandacht aan het thema geschonken. Les Alouettes zal de viering muzikaal opluisteren. Voel u van harte uitgenodigd! Wij hopen u allen op het Kerkplein in Leuth te ontmoeten! Na afloop is er gelegenheid wat bij te praten onder het genot van een kopje koffie/ thee. Namens Werkgroep Les Alouettes. Lenny Ebben. Mocht u de viering willen bijwonen en vervoersproblemen hebben, neem contact met ons op: 024 6632634 ( Annelies Zegers). Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar de Remigiuskerk.DSC_7180 Remigiuskerk naam