5 september 2015

30 Jaar Muziek, vriendschap en meer in Kekerdom

Peter Rutten en Leo Verriet zijn al meer dan 30 jaar muzikaal met elkaar verbonden. Beiden maakten furore in de Formatie Strange Go, wereldberoemd in de Ooijpolder. Maar zij speelden samen en apart nog onder andere bij Floydsmotel, Bloom, No time en Flex. Al jaren behoren zij tot de vaste crew van De Vrienden van de Natte LIVE. Menig huwelijksfeest hebben zij opgeluisterd. Ter ere van deze samenwerking hielden zij op 5 september een tuinconcert op een idyllische stek aan de Kekerdomse dijk.(Duffeltdijk). Tijdens dit concert, waar mooie easy listening werd afgewisseld met uptempo songs lieten zij deze jaren terugkomen in muziek en in verhalen. De vaste band, Jos Hilgers(bas) en Johan Janssen (drums) werd regelmatig aangevuld met gastmusici en vrienden. Gastoptredens: Strange Go horn section (Sjaak, Gerard, Thed); Margriet Verhagen (zang); Anette Jacobs (zang); Gerrie Oteman (toetsen); George de Jongh (gitaar) De basisband was uitgebreid met Michel van Hulst (gitaar). Het was een gezellig optreden. Wel een tip voor de organisatie. Als je toch rook wilt, neem dan de volgende keer een rookmachine, dat is beter dan de brandende natte boom, die rookte en stonk, met als gevolg dat thuis alles direct in de was moest. zie de foto’s.DSC_6126muziek naam