4 september 2015

Nieuwe winkel in Ooij.

Linda Lohman heeft donderdag 3 september haar nieuwe winkel in Ooij,  ” De Insteek” geopend. Een winkel vol mooie dingen: bloemsierkunst, cadeaus en kunst. Linda had al eerder een borduuratelier in Millingen. En ook dat borduurwerk blijft ze natuurlijk op de nieuwe locatie in Ooij doen. Machinaal borduurwerk voor bedrijven, verenigingen zoals bedrijfs- en sportkleding, maar ook leuk geborduurde cadeauartikelen voor particulieren. Linda begint haar winkel, waar ook verse bloemen worden verkocht, in de oude kruidenierszaak van de familie Bartels, later Basten, aan de Koningin Julianalaan 23 in Ooij. De winkel stond al enkele weken vol met leuke dingen.  Een winkel vol mooie dingen betekent niet alleen maar dure dingen. Linda wil voor ieder budget een cadeautje kunnen leveren. Ook het bloemsierwerk is in verschillende prijsklassen beschikbaar. De kunst in de winkel, o.a. beeldhouwwerk, komt deels uit Linda’s eigen vingers. Fijn, zo’n winkel met leuke dingen in Ooij, want voor een leuk cadeau of een mooi bloemstukje moesten inwoners van Ooij altijd het dorp uit. Linda wil ook in gesprek met haar klanten, wat zoeken mensen in haar winkel? Wat zouden ze er willen kopen? En natuurlijk zijn ook alle andere regiobewoners welkom om een kijkje te komen nemen in de winkel, want bijzondere artikelen heeft Linda zeker. Vanaf deze donderdag 3 september is de winkel open en zijn er ook bloemen te koop. Twee weken later, na de Ooijse kermis, volgt een feestelijke opening met leuke aanbiedingen. Annie Bartels-Mokkink, de voormalige eigenaresse van de kruidenierswinkel, komt de feestelijke opening verrichten. De winkel is vooralsnog geopend op: woensdagochtend, donderdag, vrijdag en zaterdag.DSC_5085 De insteek naamDSC_3462 de insteek naam