2 september 2015

Gratis proefles Mindfulness in de Sprong te Ooij.

Stress is de ziekte van deze eeuw volgens hoogleraar Paul Verhaeghe en we hebben er helaas allemaal mee te maken. De vele prikkels uit de maatschappij en alles wat je tegenkomt in werk en privé veroorzaken spanningen. Hierdoor kunnen diverse stressklachten ontstaan zoals hoofdpijn, slapeloosheid, irritatie, boosheid, vermoeidheid, hart- en darmklachten, etc. Nu is er een methode waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat deze zeer effectief blijkt te zijn bij stress en stressklachten en dat is mindfulness. Je zal door mindfulness meer rust in jezelf krijgen en je veel beter in je vel voelen. Ook zullen verschillende stressklachten verdwijnen. Op 8 september van 19.30 – 21.00 uur een gratis les volgen. Je kunt je hiervoor aanmelden bij info@devitalebron.nl of 06-40793221. De les wordt gegeven door Paula van Daalen van De Vitale Bron. De cursus zelf start dinsdag de 15e en duurt 9 weken. Het wordt gehouden in Dorpshuis De Sprong te Ooij.lying