27 augustus 2015

Theatervoorstelling Mansholt bij Buitengast in Persingen.

Vanaf donderdag 27 augustus is het reizend theatergezelschap met bekende Nederlanders te zien bij Geert en Tera Kroes op Landgoed Buitengast. Er zijn 10 voorstellingen  gepland voor de komende 2 weken.( 27-8  tot en met 6 –9 ) De grote kapschuur zal het decor zijn voor deze  toneelvoorstellingen. Dus de echte beleving op de boerderij! Het stuk zal gaan over Mansholt, een politicus, in de jaren 50, die tijdens zijn loopbaan in de politiek zich sterk maakte voor schaalvergroting in de landbouw. In dit zelfde stuk is een boerendochter te zien, die de boerderij van haar vader niet over kan nemen, omdat ze de schaalvergroting niet aankunnen. Aan het eind van de carrière van Mansholt komt hij tot besef, dat de schaalvergroting maar niet steeds door kan blijven gaan….  Met alle emoties, problematiek, tragedie en romantiek  van dien… Een prachtig theaterstuk, waar een  grote boodschap achter schuil gaat. Op sommige avonden wordt er een discussie na de voorstelling gevoerd. Daarvoor zijn bekende Nederlanders uitgenodigd. Wij nodigen u van harte uit, om bij ons op de boerderij een dit geweldige toneelstuk te aanschouwen. De avondvoorstellingen beginnen  om 19.30 uur en de middagvoorstellingen beginnen om 14.00 uur. Ook kan er vooraf bij een aantal voorstellingen gegeten worden. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Mansholt-theater.nl; Of op de dag zelf aan de kassa…maar vol =vol! Voorstellingen in Persingen 27, 28, 29, 30 Augustus 3, 4, 5, 6 september 2015DSC_1368 Buitengast naam