24 augustus 2015

Blaasmuziek in de Ooijpolder

Op zaterdag 19 september wordt het HAFABRA festival gehouden op het terras van huiskamercafé Oortjeshekken in Ooij. Er komen 7 HaFaBra (Harmonie- fanfare- Brassband)- orkesten met ieder hun eigen stijl, samenstelling en repertoire. Alle orkesten komen uit de omgeving van Oortjeshekken: Nijmegen, Lent, Kekerdom, Ooij en Groesbeek. Harmonie Lent en harmonie Tarcisius bijten de spits af, gevolgd door de Nijmeegse politiekapel, een muziekkapel waarbij de nadruk ligt op ritmisch slagwerk. Daarna komt een koperensemble, het Nijmeegs Koperkonsort, met klassieke muziek, gevolgd door fanfare UNA Kekerdom, een fanfare die bekend staat om zijn swingende big band muziek. Daarna fanfare Jubilate Deo uit Breedeweg, een groot fanfare-orkest. De dag wordt afgesloten door muziekvereniging Ooijse Toekomst, een muziekvereniging met zowel koper- als rietinstrumenten, die een vlot swingend programma zal brengen. Dus dat wordt een dagje volop genieten op het HAFABRA-festival bij Oortjeshekken, Erlecomsedam 4, Ooij. Aanvang: 11 uur, einde: 17.45 uur.hafabra poster def

XRbDWMTpLP KXE OkacjUCQOQFlMdnb