22 augustus 2015

Aanrijding fietser-auto in Berg en Dal

Bij een aanrijding zaterdagmorgen in Berg en Dal op de Oude-Kleefsebaan bij de kruising met de Nieuwe Holleweg is een 36 jarige fietser ernstig gewond geraakt. De bestuurster van de fiets reed rechtdoor in de richting Nijmegen, toen ze door een afslaande personenauto (hij reed de Nieuwe Holleweg op) aangereden werd en op de voorruit van de auto terecht kwam. Deze auto werd bestuurd d00r een 82 jarige inwoner van Berg en Dal. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De afdeling “VOA” (Verkeers Ongevallen Analyse) van de politie heeft een onderzoek ingesteld. Daardoor was de Oude Holleweg enige tijd voor auto’s afgesloten. De vele fietsers konden er gewoon langs. Update 230815: Het slachtoffer is weer uit het ziekenhuis. Ze heeft verwondingen aan het gezicht en een beschadigde nekwervel.  Heel veel sterkte en een spoedig herstel! zie de foto’s.DSC_0311 aanrijding naam