12 augustus 2015

Vierdaagsekruisje Millingen weer terecht.

Een gast van Bed And Breakfast De Hamsche Kuul in Millingen aan de Rijn had tijdens een wandeling vanaf Zeelandsestraat 34 naar het centrum van Millingen aan de Rijn haar Vierdaagsekruisje verloren. Hiervan werd melding gedaan op deze website en dat komt dan ook automatisch op Facebook en Twitter. En ziedaar, het heeft geholpen. Het kruisje is gevonden door een meisje van 10 jaar in Millingen aan de Rijn. Ze had het bij de tent met die grijparmpjes op de kermis zien liggen en de dag daarop weer. Ze heeft het in de zak van haar vestje gedaan niet wetende wat het was. Haar moeder wilde het vestje nog even wassen voor ze morgen op vakantie gaan en vond het in het zakje. Die had het verhaal  op Facebook gelezen. Ze kende de eigenaresse van de Hamsche Kuul heeft  het daar gebracht.  En zo is iedereen weer gelukkig.Vierdaagse Kruis