12 augustus 2015

A.s. zondag 16 augustus Dag van de ambachten in Orientalis.

A.s. zondag 16 augustus is in museumpark Orientalis te Heilig Landstichting de “Dag van de Ambacht”.  Onze ambachtslieden laten deze dag hun vakmanschap zien, waaronder brons gieten,
smeden, manden maken, touw slaan, weven, vilten, spinnen, leer bewerken, naald binden etc. Kinderen mogen helpen bij het touw slaan, vilten en weven. Met optredens van Muziekgroep De Tarantella Deze muziekgroep speelt muziek uit de middeleeuwen en de renaissance. Hierbij maken zij gebruik van muziekinstrumenten die ook in die periode voorkwamen zoals: panfluit (en diverse andere fluiten), draailier, psalter, de historische harp en de Keltische harp. Naast genoemd repertoire spelen de muzikanten ook Keltische muziek. Ben je jarig op de dag van je bezoek? Dan krijg je gratis entree! Aantoonbaar bewijs meenemen s.v.p. Openingstijden Museumpark: Dinsdag t/m zaterdag 10.00-17.00 uur • Zondag 11.00-17.00 uur. Museumpark Orientalis.Dag van de ambachten 2015 (2)