6 augustus 2015

Henk Kregting uit Millingen overleden

Dinsdag bereikte ons het droevige bericht dat Henk Kregting uit Millingen aan de Rijn is overleden. Henk was jarenlang raadslid voor de PvdA in Millingen en werkzaam als portier in het Radboud Ziekenhuis, waar hij in 2010 met vervroegd pensioen ging. Daarbij was Henk bijzonder actief voor de Voedselbank van Millingen en Ubbergen. Henk is opgebaard in het uitvaartcentrum van Monuta aan de Vossengraaf 1 te Millingen aan de Rijn, hier kunt u een persoonlijke afscheidsgroet aan hem brengen na de avondwake. Deze wordt gehouden op zondag 9 augustus om 19.00 uur in de H. Antonius van Paduakerk te Millingen aan de Rijn. De plechtigheid voorafgaande aan zijn crematie zal plaatsvinden op maandag 10 augustus om 10.30 uur in de ‘Boszaal’ van crematorium ‘Jonkerbos’, Weg door Jonkerbos 51 te Nijmegen. Hierna wil de familie met u samenzijn en is er tevens gelegenheid tot persoonlijk condoleren in de ontvangkamer van het crematorium.  4 augustus 2015 St. Willibrordstraat 3-1  6566 DD Millingen aan de Rijn

DSCF8876 (Small)