28 juli 2015

Nieuwe AED’s geplaatst in Kekerdom en Ooij.

De Stichting AED Beheer Ubbergen maakt het volgende bekend: Sinds zaterdag 25 juli zijn wij weer 2 AED’s ( defibrillators ) rijker in de voormalige gemeente Ubbergen.  De eerste en daarmee nr. 15 is in Kekerdom, aan de woning Visserstraat 21 geplaatst en nr. 16 is in de Marialaan 9 (seniorenwoningen) in de Ooij geplaatst. Nr. 17  zal binnenkort bij Hotel-restaurant  Oortjeshekken, aan de Erlecomsedam in Ooij geplaatst worden. Mede dankzij het  Rabo coöperatiefonds en het Haukesfonds zijn wij in gelegenheid om deze AED’s op te hangen. Wij als bestuur zijn er trots op dat men in de 4 jaren dat de Stichting bestaat,  nu al 16 AED’s in de voormalige gemeente  Ubbergen hangen die 24 uur per dag beschikbaar zijn voor de gemeenschap. Het bestuur van de Stichting AED Beheer Ubbergen.DSC_6880 AED naam