27 juli 2015

Gastvrij Nijmegen.

Terwijl de parkeergarages in Nijmegen deels niet bereikbaar waren (Eiermarkt en Kelfkensbos) en de stad vol was met feestende mensen en lopers van de Vierdaagse, zochten vele mensen een parkeerplekje voor hun auto. Zo ook deze bestuurder van een auto bij het Hollandsch-Duitschgemaal in het Ooyse Schependom te Nijmegen. Hij parkeerde zijn auto in het gras bij het gemaal, waar nog meerdere auto’s stonden. Op zich een leuke en veilige plaats, waar anderen de rijbaan van de Ooysedijk gebruikten en daarmee meer in de weg stonden. Helaas voor hem kon Bureau Toezicht van de gemeente dit niet waarderen en werd er een bekeuring onder de ruitenwisser geplakt voor het parkeren op een groenstrook. Daarmee toonde de stad Nijmegen weer eens hoe gastvrij en “begripvol” ze is in deze afgelopen Vierdaagseweek. Jammer.DSC_6096 DSC_6097