25 juli 2015

26e Vierdaagse rondom t Höfke in Beek

Bewoners, familieleden, vrijwilligers en medewerkers hebben vrijdag t.g.v de 26e  Vierdaagse bij zorgcentrum ‘t Höfke in Beek een feestje gemaakt. De afgelopen dagen hebben de bewoners van ‘t Höfke, onder prachtige weersomstandigheden, een rondje om het zorgcentrum gewandeld.  De laatste dag is de route ook over het nieuwe wandelpad gegaan. Dit pad, wat voor op het veld van het Höfke was speciaal  door de gemeente Ubbergen aangelegd  voor de bewoners.  De intocht was feestelijk, bewoners kregen de medaille en een gladiool uitgereikt  door het Hoofd zorg van het Höfke Dhr Hans Cornelissen. Daarna werd er verder gefeest in de ontmoetingszaal van ’t Höfke met muziek van Tom Meuwesezie de foto’s  deel 1; deel 2 DSC_4528 4Daagse Hofke naam

2 Responses to 26e Vierdaagse rondom t Höfke in Beek

  • Corrie zit mooi in de bloeme!!

  • De 4 daagse is zoals elk jaar een SUPER week voor al onze lieve bewoners.
    Ook dit jaar hebben ze allemaal genoten,ook de zorg en de andere medewerkers.
    Volgend jaar hopelijk weer,we hebben dan wel weer hulp nodig van onze toppie vrijwilligsters,en van onze mantelzorger.
    Tot volgend jaar : 😛

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.