18 juli 2015

Vandaag ontvangst 4Daagselopers gemeente Groesbeek

De gemeente Groesbeek biedt alle deelnemers aan de 99e Vierdaagse, woonachtig binnen de gemeente, een Vierdaagse t-shirt aan. Het ontwerp van dit jaar blijft nog even geheim.In het verleden ontvingen Vierdaagselopers die verbleven (op campings etc.) binnen de gemeente Ubbergen ook een t-shirt. Gezien de schaalgrootte van de nieuwe gemeente is besloten om dit niet meer te doen.  Het T-shirt van 2015 is deze zaterdag verkrijgbaar tijdens een ontvangst in het gemeentehuis . De Groesbeekse Vierdaagse deelnemers zijn dan van 15.00 tot 18.00 uur van harte welkom om elkaar alvast te ontmoeten onder het genot van een drankje en een hapje. De T-shirts worden uitgedeeld na de toespraak van de burgemeester. Om in aanmerking te komen voor het T-shirt moeten wandelaars aantonen dat zij inwoner zijn van de gemeente Groesbeek en moeten zij de inschrijfkaart van de Vierdaagse overleggen