18 juli 2015

Vandaag ontvangst 4Daagselopers gemeente Groesbeek

De gemeente Groesbeek biedt alle deelnemers aan de 99e Vierdaagse, woonachtig binnen de gemeente, een Vierdaagse t-shirt aan. Het ontwerp van dit jaar blijft nog even geheim.In het verleden ontvingen Vierdaagselopers die verbleven (op campings etc.) binnen de gemeente Ubbergen ook een t-shirt. Gezien de schaalgrootte van de nieuwe gemeente is besloten om dit niet meer te doen.  Het T-shirt van 2015 is deze zaterdag verkrijgbaar tijdens een ontvangst in het gemeentehuis . De Groesbeekse Vierdaagse deelnemers zijn dan van 15.00 tot 18.00 uur van harte welkom om elkaar alvast te ontmoeten onder het genot van een drankje en een hapje. De T-shirts worden uitgedeeld na de toespraak van de burgemeester. Om in aanmerking te komen voor het T-shirt moeten wandelaars aantonen dat zij inwoner zijn van de gemeente Groesbeek en moeten zij de inschrijfkaart van de Vierdaagse overleggen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.