16 juli 2015

Zomerlezen met de bibliotheek Ooij

De zomer is begonnen! En dat betekent vakantie, ook in bibliotheekland. In Ooij is de bibliotheek van 18 juli t/m 30 augustus gesloten. Heb je vooraf nog geen flinke stapel boeken meegenomen? Maar dan gebruik van de gratis Vakantiebieb-app om tijdens de vakantie lekker te kunnen lezen. De vakantiebieb-app is een gratis app van de bibliotheek met daarin populaire boeken voor het hele gezin, maar ook tijdschriften en taalgidsen. De app is tot 31 augustus beschikbaar op tablet of mobiel (zie www.vakantiebieb.nl). Wil je in de vakantieperiode toch gebruik maken van de collectie van de bieb? Breng dan een bezoek aan de dichtstbijzijnde vestiging in Beek-Ubbergen voor het lenen van materialen of het ophalen van je reservering. Vanaf 30 augustus ben je weer welkom in de bibliotheek Ooij. Meer informatie en actuele openingstijden? Kijk op www.obgz.nl.bieb ooij