16 juli 2015

Marie Kroes-Cornelissen overleden.

Op woensdag 15 juli bereikte ons het droevige bericht dat mevrouw Marie Kroes-Cornelissen uit Ooij was overleden. Ze zou volgende week 94 jaar geworden zijn. Samen met haar inmiddels ook overleden man Piet Kroes, runden ze vroeger een boerderij in Persingen , maar de laatste jaren woonde ze in een appartement in Ooij. We wensen haar kinderen en kleinkinderen, alsmede de overige familieleden en bekenden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. A.s vrijdag kan van 19.00 uur tot 20.00 uur afscheid genomen worden van Marie Kroes in het uitvaartcentrum Monuta, Postweg 60 te Nijmegen. De uitvaartdienst wordt gehouden op zaterdag 18 juli om 10.30 uur in de H. Hubertuskerk te Ooij met aansluitend de begrafenis op het parochiekerkhof naast de kerk. DSCF5252 (Small)